Katalóg Predajne
Porovnanie
Prihlásiť
Košík

Lego Nákladiak a pásový bager 10931

Stavebnica LEGO Duplo Nákladiak a pásový bager, odporúčaný vek 2+, počet kociek 20

Zobraziť celý popis

LEGO_logo_1699970634
Hero Lego Duplo Nákladiak a pásový bager.
feature

2+

VEK

feature

20

DIELOV

Lego Duplo pásový báger.

Stavebnica pre malé deti a batoľatá

Stavebnica LEGO® DUPLO® Nákladiak a pásový bager (10931) podnecuje u malých staviteľov túžbu objavovať nekonečné možnosti hry bez hraníc. Pri nápaditom hraní scénok zo staveniska s nákladiakom, rýpadlom a 2 robotníkmi na stavbe sa u batoliat rozvíjajú cenné fyzické a kognitívne schopnosti, ktoré pretrvajú celý život.

Lego Duplo Nákladiak a pásový bager.

Hračka z prostredia staveniska

Batoľatá majú s rodičmi k dispozícii všetko, čo potrebujú na to, aby splnili úlohu – 2 figúrky robotníkov na stavbe, nákladiak s vyklápacou funkciou a bager s otočným rýpadlom. Kým deti s vozidlami jazdia a manévrujú, čakajú ich na stavenisku rôzne úlohy. Zároveň sa pri tom rozvíja ich jemná motorika.

Lego Duplo Nákladiak.

Množstvo funkcií

Táto sada s tematikou staveniska sa hodí, ak hľadáte najlepšiu hračku, ktorá napĺňa narastajúce potreby batoliat. Je vybavená viacerými prvkami a funkciami, ktoré stimulujú rozvoj a inšpirujú zvedavé deti vo veku od 2 rokov.

 

Stavebnica
LEGO Duplo Nákladiak a pásový bager
PN 10931
Odporúčaný vek 2+
Počet kociek 20
Nákladiak meria vyše 11 cm na výšku, 14 cm na dĺžku a 7 cm na šírku. Bager meria vyše 12 cm na výšku, 18 cm na dĺžku a 7 cm na šírku.
Stavebnice v sérii LEGO® DUPLO® pre batoľatá spĺňajú najprísnejšie normy v odvetví.

Použité obrázky sú iba ilustratívne a technické špecifikácie sa môžu v priebehu času zmeniť bez predchádzajúceho upozornenia.